Procrastination

Jamen alltså, det här med att komma in i skol rutiner igen går ju väldigt sådär. Istället för att läsa eller skriva ändrade jag hela blogg designen. Hallå liksom, hur osmart kan man vara? Nåja, det blev så och nu får jag stanna uppe lite längre för att läsa. Så kan det gå under första veckan. Men ska jag klara alla klasser denna termin får det ta och bli skärpning! 
 
På tal om klasser, så märks det att jag är inne på sista året. Högre förväntingar, men också riktig intressanta klasser. Tar två som är för VisCom - Interactive media 3 och Viscom 3. Den ena klassen ska vi designa en egen app och den andra klassen göra en design inför en egen påhittad konferans. Alltså sjukt kul ju!
Sen tar jag även teologi 3000, tredje och sista, och en Art history klass. Mycket läsande och skrivande, men intressanta ämnen. 
 
Min skola, där jag spenderar mer tid än hemma under större delen av året. Secon Home ya know.
 
Personligt | | Kommentera |

Crazy Busy Life

Ja alltså en halv vecka in och jag är minst sagt övervälmad av läxa och saker att göra!
Det känns bra, det mesta, men kommer bli mycket läsande och skrivande. Plus ansvar. Ska iväg på club-orientation nu och sen hem och göra läxa. Helgen hoppas jag få in lite häng med Ann och Kellie mitt emellan all skolaarbete. Det är back to reality på riktigt nu!
 
Bjuder på några bilder från förra helgen då min vän Agos gifte sig. Så vackra människor och underbar location. Mer kommer!
 
 
Personligt | | En kommentar |

Senior Year

Sista första dagen är här! 
Idag började klasserna igen och jag är nu inne på mitt senior year. Det betyder, jag är inne på mitt sista år. Senaste veckan har varit otroligt intensiv och denna vecka kommer vara lika så, om inte mer. Är i princip hemma tidigast åtta på kvällen, då jag har kvälls klasser och andra aktiviteter inom skolan varje dag. Dessa två veckor är dock lite mer extrema än kommande veckor, men i princip så kommer jag ha ingen fritid ett tag framöver. (Men jo, jag har lovat att ta hand om mig själv ibland dock). Tisdagar och Onsdagar har jag kvällsklasser på men som tur är bor jag med en från klassen nu så vi kan samåka en hel del!
 
Ikväll har vi även kollat på politiska debatten mellan dem två partierna. Det vill säga, en debatt mellan Trump och Hillary. Alltså att dem är dem två som det står mellan är fortfarande otroligt läskigt och sjukt. Att det har gått så långt, och att en icke politiker som Trump kan komma så långt säger en del om detta landets styrelse. Inte ok egentligen, men finns inte mycket att göra. Ska man skratta eller gråta?
Personligt | | Kommentera |
Upp