Augusti!

Ja nej men hej. Detta med blogga har inte alls gått bra senaste veckorna (månaderna). Dags för bättring!
Livet är så bra nu hörrni. Det händer mycket nytt om bara några veckor. Först, Finals är nästa vecka vilket betyder att jag har en vecka kvar på North! GALET. Sen blir det en månads semester, fast ändå inte för måste fixa portfolio till nya skolan så jag kan ansöka om mitt major. Var på nya skolan, SPU, idag och registrerade mig för klasser. Det är lite komplicerat eftersom jag är transfer och inte vet hundra om jag kommit in på visual communication förrens veckan innan skolan börjar, men det löser sig. Det känns ändå grymt bra efter besöket idag, och jag kommer som det ser ut nu ta två art klasser (space och time) plus en theology klass. Eftersom det är en privat skola som är kristenbaserad är det krav på att ta 2-3 bibelstudie klasser, men det är jag ju taggad för att göra!
Utöver att jag snart byter skola så ska jag flytta om två veckor! Allt har gått så otroligt snabbt, och smidigt, och blev bestämt på typ två veckor. Jag ska flytta till ett område som heter Magnolia och flytta till en lägenhet med två tjejkompisar från kyrkan. Det kommer bli grymt!
Visar bilder när jag har några, men det är en stor lägenhet med utsikt och trivs så bra med båda dessa tjejerna så jag är otroligt taggad. Kommer ju bli dyrare att betala hyra där, men Kim behöver nedervåningen plus att jag känner mig redo för nästa kapitel och redo att flytta till lägenhet. 
Spännande, läskig, nervöst men sjukt rolig höst blir det alltså. Precis som jag älskar!
 
Lite bilder från senaste veckorna. Campade med min bibelstudie grupp, kvalitets tid med fina A, och njöt av natur. 
Personligt | | Kommentera |
Upp