2013 lider mot sitt slut

Hur sjukt är det inte, att det är sista dagen på 2013 imonn?? Snart är det 2014!
Sitter och är fortfarande konstig i magen, ur balans minst sagt. Men Ann, som också blev magsjuk, var visst också konstig fortfarande så kanske är själva viruset som fortfarande finns kvar? Så här länge brukar det inte ta för min mage att återhämta sig!?
 
Nåja. Idag städar jag lite och ikväll blir det mathandling med Ann och Frida, vi ska ha 3 rätters hos mig imonn innan vi beger oss på nyårs firande hos vänner :)
 
Och på tal om slutet på året, tänker tillbaka och inser att jag bott i 4 länder på 1 år. Ganska bra gjort ändå.. haha! Det har varit ett händelserikt men bra år, tänkte ta en års resumee i ett annat inlägg, lite senare ikväll kanske.
 
Bilder på Fridas värd-barn, var där i förra veckan så blev några bilder på dessa sötingar!
 
 
Foto - Barn, Life back in Seattle, Personligt | | Kommentera |

God Jul

Hade en riktigt mysig och bra jul, både med svenskt julbord med Ann och hennes familj (jag och Ann lyckades till o med göra vår första julskinka!), Amerikanskt julfirande på morgornen med Kim och barnen och så julmat och firande på eftermiddagen med Shoreline familjen.
Full rulle!
 
I Torsdags vaknade jag dock upp och mådde inte alls bra, och det visade sig vara magsjuka. Något av det värsta jag vet är att spy, så jag hade ingen rolig dag. Sov en hel del dock, tack o lov, och igår mådde jag mest dåligt av lite energi och återhämtning. Idag är jag hyffsat pigg igen och känner för att äta, vilket är ett bra tecken! Ska väl ta det lite lugnt dock, men skönt att kunna leva igen haha!
 
 
 
Personligt | | Kommentera |

Dan före dan

Hejhopp i allt julstök!
Nu är julkänslan här på riktigt. Har handlat klart alla paket och slagit in, min första hemmalagade risgrynsgröt är gjord, ljusen och granen tända och julmusik på hög volym. 
 
Åh detta är nog en av mina favorit högtider!
Och jag känner mig så himla lycklig just nu med alla människor jag har omkring mig i mitt liv!
 
Hade nyss mina svenska tjejer här, vi åt gröt, öppnade varandras paket och mös. Lilla julafton, och nu börjar allt firande. Fick så fina och klockrena saker! Tack fina bästa Ann och Frida, ni är helt underbara <3
 
Personligt | | Kommentera |
Upp