So close

Senaste veckorna har minst sagt varit intensiva, men min utställning är uppe och har bara enstaka detaljer kvar! SÅ nära att vara klar nu! Har en vecka kvar med lektioner, sen en vecka kvar med finals. På Onsdag är föräldrarna här(!) och på Torsdag är själva uställnings dagen då det kommer folk för att kolla på vår utsällning. Galet vad fort tiden går.
 
Fick även frågan om jag vill vara kvar på jobbet över sommaren, så det ser ut som jag stannar i Seattle över sommaren. Jobbar runt 24 timmar och kommer spendera resten av tiden till att söka jobb plus ha ledigt och vila. Alltså seriöst, en sommar med tid till att vila? WHAT? MEN först så ska jag ha en vecka ledigt med föräldrarna här och en vecka ledigt helt själv för att hämta andan efter allt slit. Så nära nu!
 
Personligt | | Kommentera |

Senior show setup

Dagen är här, vi är mitt i att sätta upp vår utställning! Sjukt mycket svårare än väntat att få till en bra layout och välja saker som ska upp. Börjar närma mig en bra lösning nu dock så blir till att börja förbereda filer för utskrivning snart. Imorgon ska vi måla och sen ska jag gå och skriva ut allt på hög kvalité. 

 
Förövrigt har jag snart överlevt denna vecka. Lite sömn men det går! Hjälper att jag vet att jag är klar om 3 veckor! Sjukt alltså. Och om mindre än två veckor är föräldrarna här!
 
Personligt | | Kommentera |

The end is near

Slutet är nära! Ja, alltså slutet på min studietid! 
 
Det är nu det börjar, dem svåraste veckorna under skoltiden. Jag har två stora projekt som ska vara klara denna kommande vecka, och är inte nära att vara klar! Plus, vid sidan om fulltid i skolan och jobb så ska klassen fixa en senior show. Det vill säga göra en hel utställning med våra portfolios. Sitter just nu i fotostudion och väntar på klasskamrater som ska fotas till hemsidan, som görs av mig och 5 andra. Jag måste även fixa till alla mina projekt från senaste året och skriva ut med bra kvalitet m.m. Om det är tyst här i några dagar till så vet ni varför, jag är säkert halvt död av stress haha.
 
MEN, om typ 2 veckor är det mesta klart! Och om 3 veckor är föräldrarna här och sen har jag semester / ingen aning om vad som händer i livet. Läskigt. Jobb sökandet fortsätter och jag uppdaterar om jag hör något mer på den fronten!
 
Personligt | | Kommentera |
Upp