Junior year - done!

Jag har sommar lov och är i Sverige!
Det blev så otroligt stressigt och mycket sista veckorna att jag tappade fokus och energi till bloggen, men nu är jag tillbaka. Jag kom till Lösen, Sverige några veckor sedan och har sedan dess tagit igen sömn och vila. Sovit mer än varit vaken tror jag haha. Men jag börjar känna mig som en människa igen sakta men säkert, och jag kan kolla tillbaka på senaste året och vara stolt. Det har varit mycket att göra med högt tempo i skolan, mer än fulltid i skolan och jobb sista veckorna. Jag vet redan nu hur intensivt hösten kommer vara så jag samlar energi redan nu.
 
Det är skönt att vara hemma men konstigt. Allt är så lugnt, och jag är ju van vid att något händer hela tiden. En liten kulturkrock. Jag vet knappt hur man tar det lugnt längre, men jag jobbar på det ;)
 
 
Personligt | | 2 kommentarer |

Nästan Sommarlov!

Efter dem mest stressigaste veckorna i mitt liv (jo men jag tror faktiskt det är mer stressigt än någonsin just nu!) så är jag en vecka från att ha sommarlov! Alltså jag tror inte jag förstår, jag ska snart till Sverige och få vila. Så många sena kvällar av plugg, så många timmar spenderade på att fixa design, läsa och skriva och sen jobb på det kommer jag snart få ta en paus ifrån.
 
Det har inte hänt så mycket i mitt liv förutom skola. Jag är taggad på Sverige, sommar, sol, vänner, bröllop, svensk mat och godis, blekinges kust och bara vara hemma. Snart så snart.
 
Sålänge bjuder jag på mitt senaste projekt, Product Design. Gjorde en öl flaska men mindre "manlig":
 
Personligt | | En kommentar |
Upp