Norgeliv

J
Fin kväll här i Norge och fin utgång inne i Oslo under senaste helgen. Det är en underbar stad btw!
 
Jobbet går bra, dagarna rullar på och jag bara denna vecka och nästa vecka ut kvar! Jobbar alla dagar förutom Torsdag nästa vecka, och 3 av dem dagarna blir dubbelt så full rulle men jag gillar det. (Eller ja, kommer gilla lönen iaf). Imorgon åker Ann iväg också, hon är färdig här i Norge och ska åka iväg på släktträff uppåt i landet. Är inte alls avvis eller så! Åh kommer bli tomt utan henne, saknar henne redan ;) Men vi ses ju om några veckor igen :)
Mycket mer händer inte. Lite utgång, lite fika och picknick med fina jobbarkompisar, lite terrohot som man inte hört mycket mer om och ont i fötter från och till. Det mesta är som vanligt alltså här i Norgelivet.
Personligt | | Kommentera |

Norge terrorhot och massa jobb

 
Denna veckan är helt galen, jobbar 56 timmar, två dagar med dubbelpass. Jobbade dag idag så nu ska jag in till Oslo med Ann och fira min födelsedag, sen jobbar jag sent imorgon. Fötterna är slitna och säger ifrån men jag har 2 veckor kvar så dem får vila sen!
 
I övrigt så är det terrohot mot Norge, och det märks över hela landet särskilt Oslo och flygplatsen. Går runt beväpnade poliser och folk är oroliga. Känns ju mindre bra. Jag hoppas vi slipper något, hade ju inte varit någon höjdare att vara med om ett terrorist dåd!
 
Annars så är allt bra, och jag ska göra mig iordning för att åka till bussen. Hoppas ni alla har det bra, och håll gärna Norge i tankarna och hoppas på det bästa och allt sånt. Puss
Personligt | | Kommentera |

Lite sommar och mycket jobb

 
Lite såhär ser mitt liv ut nu. Jobb, sovande, solande och några guldstunder med Ann eller jobbarkompisar. Har varit i Oslo en gång, men Ann flyttar dit imorgon så lär vara där inne några fler gånger, gillar staden!
Har haft en period då jag haft ont i hälarna, troligtvis överansträngda av mycket stående på samma gång, men efer att ha fått några dagars vilande är dem bättre och jag är redo att jobba på!
 
Som det ser ut nu stannar jag till 10 Augusti någon gång, sen ska jag ha Semester!!
Can´t wait.
 
För övrigt, jag älskar sommar och sol. Jobbade tidigt idag så nu ska jag ligga ute med Ann och njuta av sol innan några vänner kommer över och vi ska grilla. Fint det. Puss
Personligt | | Kommentera |
Upp