Lyckorus

Här var det tystare än vanligt, ups. Har sjukt mkt i skolan eftersom sommar klasserna går fort och jag behöver hålla uppe betygen, men det går helt ok. Har även massa planer utanför skolan så är upptagen 24/7! Jag gillar det dock för livet är så himla bra. Älskar Seattle sommar, verkligen älskar det. Och mina vänner. 
Har börjat umgås massa med vänner från kyrkan, vi har kommit varann nära ganska fort och det är helt underbart att dela livet med tjejer som har samma tro och värderingar. Vi är alla olika men funkar så sjukt bra ihop! Plus att min bibelstudie-grupp som är varje Onsdag är sjukt bra med otoligt nyttiga disskusioner och ja, jag trivs mer än bra med livet.
Två dagar tills jag fyller 25. Lite åldersnojja men försöker ignorera det haha. Ska iväg och campa med massa folk på Fredag, sen på bröllop i Wenatchee på Lördag. Så måste få massa läxa gjord idag och imorgon! Midtersm kommer ju också nu snart så full rulle. En månad kvar på North, så sjukt! Sen har jag en hel månad ledigt innan jag börjar på nya skolan, och jag är sjukt taggad! En kompis, Kelsey, jobbar på SPU och har hand om min orientation haha! Så kommer bli kanon.
 
 
Köpte ny väska häromdagen, älskar den! Min förra gick sönder, denna var på rea och jag fyller snart år så var tvungen att slå till.
 
Personligt | | Kommentera |

Happy in America

Jag har så sjukt mycket att göra denna veckan i skolan men jag kan ändå inte känna annat än lycka idag. Det är så mycket i mitt liv som är så bra. Vänner som jag verkligen trivs med, en kyrka jag trivs i med riktig gemenskap, underbar värdfamilj med världens bästa ungar, underbart väder och en förväntansfull framtid! 

Fjärde juli var sjukt bra, pool i 30
Graders värme med en drink, barbecue med hamburgare och sen fyrverkerier på gas work med utsikt över Seattle.
Idag blev det massa ärenden och plugg, men fick en timmes kvalitet tid med Toby och vi spelade baseball. Eller ja, han lärde mig spelet haha! Kommentarerna man får av honom ibland är helt underbara dock, nu när han är äldre och medveten om nästan allt ;) Att följa barnens uppväxt måste vara nåt av det bästa som finns!

Personligt | | Kommentera |

En bättre Fredag


Dagen innan 4 of July, vilket betyder ledig dag för folk. Jag har dock läxa men kellie, Ashelyn, Caroline och Lili kom på fika och nu gör vi skol arbete / jobb. Fin fredag!

Personligt | | Kommentera |
Upp