Vår i Seattle!

Efter en lång grå period med massa regniga och gråa dagar är solen framme i Seattle och det är 12 grader ute. Våren är här och påminner mig om varför jag älskar denna stad. Gick upp tidigt imorse för att skjutsa Ann och Brandt till flygplatsen då Brandt fyller år och dem ska till San Fransisco. Det betyder dock att jag har lyxen att låna bilen, vilket är en sjukt stor frihet! Kör runt med musik, ner rullat fönster och njuter för fullt av sol.

 
Åkte dock hem och la mig några timmar igen efter, har fått lite sömn på senaste veckorna så tre lärare har kommentar att jag ser trött/sliten ut under senaste två dagarna haha! Dags att prioritera sömn kanske. Sen åkte jag till apple store, mitt hörlurar hål (alltså kan inte komma på ordet för det haha) hade något smuts i sig så dem fick hjälpa mig ta ut det. Smidigt att bara kunna gå dit och få det fixat gratis! Plus, jag kan gå tillbaka och få min skärm utbytt gratis om jag vill då lite av min retina skärm håller på att försvinna. SÅ sjukt nice ju.
 
Nu sitter jag i mitt kära Greenlake och ska plugga, har två stora projekt som ska vara klara denna kommande vecka. Plus min hemsida måste bli klar så jag kan söka jobb!
 
Personligt | |
Upp